Jobba hos oss!

Vi brinner för båtar. Och människor!
Att överträffa våra kunders förväntningar i form av engagemang och service. Inte förrän då är vi nöjda.
Känner du likadant? Jobba hos oss!
Båstadhamn
Vi bygger med kreativitet, noggrannhet och högsta kvalitet
New Carpentry Enterprises Stockholm AB är ett kvalitetsinriktat företag som erbjuder bygg- och entreprenadtjänster. Från att tidigare varit starka på den privata marknaden har vi sedan en tid tillbaka bytt inriktning och arbetar numera som underentreprenör till andra företag över hela Sverige.
Med kunskapsbredd och gedigen erfarenhet inom branschen utför vi det mesta inom byggnation och entreprenad, allt från renovering och snickeri till ny- och ombyggnationer. För oss är alla projekt oavsett storlek lika betydelsefulla.

Vad säger våra tidigare hamnvärdar?

1. Hur var det att sommarjobba i Båstadhamn?
2. Vad gör man man som Hamnvärd?
3. Vad tror du är största skillnaden som hamnvärd i Båstadhamn gentemot andra hamnar i Sverige?
4. Vad var det bästa med jobbet?
5. Hur såg dina arbetstider ut?
6. Hur spelade du som hamnvärd en viktig roll i Båstadhamn?
7. Skulle du rekommendera en vän att sommarjobba i Båstadhamn?

4 Hamnvärdar - 4 svar.

Thea, 18
2. Som hamnvärd är ens viktigaste uppgift att se till att alla hamngäster har det bra. Min uppgift var att gå runt i hamnområdet och kontrollera att båtarna stod på rätt plats samt att de har betalt sin hamnavgift. Att finnas tillgänglig för eventuella frågor av gästerna var även en del av mitt jobb.

3. Det blir väldigt personligt och man jobbar nära hamngästerna.

4. Mötet med människorna, sommarpulsen på kvällarna, atmosfären och den vackra miljön.

7. Absolut! Det är det perfekta sommarjobbet för dig som vill utmana dig själv och utvecklas som person. Är du social och älskar att möta nya människor varje dag så är detta jobb för dig! Jag hade även en fantastisk hamnkapten som chef.

Hanna, 17
1. Att jobba i Båstad hamn var så himla roligt. Man träffade nya människor, och man möttes av nya saker varje dag. Det allra bästa var att man fick vara utomhus mycket och kolla båtarna.

2. Som hamnvärd gör man flera olika saker, man håller främst koll på gästbåtarna och ser till att de betalar och hanterar deras bokningar. Men det är även viktigt att se till att hålla rent och att alla har det trevligt i hamnen. Det dyker upp nya utmaningar varje dag som man får lösa, vilket är väldigt kul!

3. Den största skillnaden på att jobba i hamnen i Båstad i jämförelse med andra hamnar i Sverige är just den familjära känslan som finns i hamnen, trots att det är hur mycket folk som helst på sommaren! 

7. Jag skulle absolut rekommendera mina vänner att jobba som hamnvärd i Båstad Hamn.

Dennis, 18
1. Att sommar jobba i Båstad hamn som hamnvärd är utan tvekan det roligaste, mest händelserika och sociala jobb jag någonsin haft och möjligen kommer att ha. Med kunden i fokus lär man sig hantera alla möjliga situationer och olika människor. Man lär sig behålla lugnet oavsett situation vilket gjort att jag utvecklats mycket på ett personligt plan. 

2. Arbetet som hamnvärd är varierande. Att ha fokus i att hjälpa gästerna är en daglig självklarhet men detta visar sig på så många olika vis, bland annat hjälpa båtar in i hamnen, uppdatera toalettkort eller helt enkelt ha ett trevligt samtal om vad Båstad har att erbjuda med en härlig turist. 

5. Arbetstiderna varierar beroende på aktiviteterna som försiggår runt om i Båstad. Mestadels är jobbet fördelar under förmiddagen men kan likaväl vara under eftermiddag som kväll. 

7. Sommaren 2019 var tveklöst den roligaste jobb sommaren någonsin för mig. Chansen att lära känna nya människor och lära sig alla möjliga nya kunskaper du kan tänka dig är väldigt positivt. Så med andra ord, söker du ett jobb där det händer nya saker, där du får nya kunskaper för livet och vill vara där det händer är hamnvärd det optimala jobbet. Och vem vill inte allt detta? Så JA jag kan definitivt rekommendera en vän att jobba som hamnvärd. 

Hampus, 16
1. Det var ett arbete där man hade mycket frihet och man lärde sig mycket!

4. Det bästa med arbetet var friheten, att man hade ”frihet under ansvar” och kunde hjälpa till på flera olika ställen i hamnen.

6. Man representerar en del av hamnen helt enkelt, om hamnkaptenen inte är på plats är hamnvärdarna den första turisterna möter vilket ger ett större ansvar.

7. Ja definitivt, det är både roligt och utmanande!
Din roll
Vår byggserviceverksamhet erbjuder dig ett brett utbud av tjänster och vi har numera valt att främst rikta oss till företag, men vi åtar oss även byggprojekt för privatpersoner i viss mån.


Jag är:  

  • Över 16 år gammal.
  • Byggnation
  • Snickeri
  • Stomkomplettering
  • Montering av gips- och innerväggar
  • Renovering
  • Målning

​​​​​​​
Våra åtaganden
Vi har mångårig erfarenhet och kompetens inom dessa områden och vi är ett tryggt val för dig som vill ha ett professionellt utfört arbete inom byggsektorn. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du vill veta mer om våra tjänster.
Vi har mångårig erfarenhet och kompetens inom dessa områden och vi är ett tryggt val för dig som vill ha ett professionellt utfört arbete inom byggsektorn. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du vill veta mer om våra tjänster.
Vi har mångårig erfarenhet och kompetens inom dessa områden och vi är ett tryggt val för dig som vill ha ett professionellt utfört arbete inom byggsektorn. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du vill veta mer om våra tjänster.

Dags att sätta ditt avtryck i Sveriges bästa Hamn?

Vänligen fyll i formuläret nedan som första kontakt, så hör vi av oss!